image
image
Het vakantiehuisje op slechts een uurtje rijden van Morvan

Vakantiehuisje Morvan boeken

image

Ervaar ons rustig gelegen vakantiehuis op een uurtje rijden van de Morvan!

Onze gîte Aux Petits Bonheurs ligt in het  plattelandsdorpje Perrigny-sur-Loire, op korte afstand van het Regionaal Natuurpark Morvan. Ons vakantiehuisje bij het gebied Morvan, in de regio Bourgogne-Franche-Comté, is een uitstekende uitvalsbasis om dit natuurgebied te bezoeken. Op korte afstand van uw vakantiehuisje bij Morvan geniet u van de natuur in een heuvelachtig landschap, blauwe meren, bronnen en beekjes en zeer gevarieerde bossen. Ook treft u er leuke stadjes en dorpjes, zoals Autun. In de buurt ligt de Mont Beuvray. Met zijn 821 meter een van de hoogste bergen van de Morvan. Bij helder weer is de Mont Blanc te zien. Op de top van de Mont Beuvray bevond zich de Gallische vestingstad Bibracte. U kunt de archeologische site bezoeken en in de zomer deelnemen aan een Nederlandtalige rondleiding.

Vakantiehuisje bij Morvan: Gîte Aux Petits Bonheurs

Oorspronkelijk was ons vrijstaande vakantiehuisje bij Morvan een boerenwoning, die al in 1880 werd gebouwd. De gîte ligt midden tussen de weilanden aan een doodlopend landweggetje, waar u dagelijks vanaf een van de terrassen de hertjes uit de bossen ziet komen en de Charolais koeien ziet grazen. U heeft geen last van verkeer bij het vakantiehuisje bij Morvan, dat is er namelijk niet. Wel is er alles om te genieten, zowel binnenshuis als buitenshuis. We noemden al de twee terrassen, vanwaar u een weids uitzicht heeft. Voor de warme dagen is er een zwembad om af te koelen. Is het wat frisser? Dan steekt u de vuurschaal aan. Terwijl u geniet van de warmte en het knapperende vuurtje, verwondert u zich over de prachtige hemel met ontelbare sterren. Binnenshuis hebben we alles zo comfortabel mogelijk ingericht. Een woonkamer met fauteuils, een bank, tv en fijne houtkachel. Luiken voor de ramen houden de warmte tegen. Er zijn twee slaapkamers voor maximaal vier personen. De badkamer is ingericht met toilet, douche en wastafel. Koken doet u in de volledig ingerichte keuken. Voor uw gemak hebben we keukenlinnen en badhanddoeken klaargelegd en hebben we de bedden alvast opgemaakt! Het is natuurlijk mogelijk om uw kinderen mee te nemen naar het vakantiehuisje bij Morvan.  Een kinderstoel, ledikantje en babybadje zijn aanwezig.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Gîte Aux Petits Bonheurs

Onze buitenruimte

image

Omgeving vakantiehuisje bij Morvan

Om alles uit de omgeving te halen wat u maar kunt, ligt er in de goed gevulde boekenkast ook veel regionale toeristische informatie. De adressen voor bakkers en supermarkten vindt u daar ook. Een greep uit ‘wat is er allemaal te doen’ op korte afstand van onze gîte, noemen we u:

  • wandelen en fietsen,
  • golfen,
  • kanoën en kajakken,
  • vissen,
  • bootje huren,
  • musea, boeddhistische tempel, kerken en basiliek bezoeken,
  • naar dierentuin of attractiepark,
  • historische stad Vichy.

Graag noemen we ons glasvezel internet, waardoor het mogelijk is om op afstand te werken, ook op het terras. In de rust van het Franse platteland werkt u ontspannen en efficiënt! Enthousiast geworden en wilt u boeken? Dat gaat heel gemakkelijk online via deze website. Mocht u nog vragen hebben, vul het contactformulier in of pak de telefoon, wij staan u vanzelfsprekend graag te woord. We hopen u snel te begroeten!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Gîte Aux Petits Bonheurs, een comfortabel vrijstaand vakantiehuis in Frankrijk met zwembad.