image
image
De perfecte vakantie in Bourgogne

Vakantiehuis met zwembad in Bourgogne

image

Zoekt u een vakantiehuis met zwembad in Bourgogne? Dan hebben wij het antwoord voor u: Onze gîte Aux Petits Bonheurs in Perrigny-sur-Loire, in het departement Saône-et-Loire, in de mooie regio Bourgogne-Franche-Comté. Dit vakantiehuis met zwembad in Bourgogne is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie, waarin u toch actief bezig kunt zijn als u dat wilt. Het vakantiehuis met zwembad in Bourgogne is een fijne uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes en activiteiten, maar waar u ook helemaal tot rust komt. Overigens noemen we meteen hier ook ons snelle glasvezel internet, mocht u het vakantiehuis met zwembad in Bourgogne als werkplek willen gebruiken. U ziet, bij het huren van ons vakantiehuis met zwembad in Bourgogne is alles mogelijk!

Compleet vakantiehuis met zwembad in Bourgogne

Een grote plus is natuurlijk het zwembad bij onze gîte Aux Petits Bonheurs! U koelt heerlijk af en de kinderen vermaken zich er uitstekend. Het huis zelf blijft koel door de luiken voor de ramen. We durven te stellen dat het vakantiehuis met zwembad in Bourgogne echt compleet is. De boerenwoning, stammend uit 1850, is inmiddels helemaal van deze tijd. Het vakantiehuis beschikt over een complete keuken, met koffiezetapparaat en keukenlinnen. Er zijn twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. Om u niet meteen aan het werk te zetten in ons vakantiehuis met zwembad in Bourgogne na uw autorit uit Nederland, hebben we de bedden alvast voor u opgemaakt! De badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche. Wij voorzien in handdoeken. In de woonkamer is het fijn ontspannen bij de tv. Op koelere avonden steekt u de houtkachel aan voor behaaglijke warmte. Bij het huis vindt u twee terrassen, vanwaar u de hertjes uit het aangrenzende bos aan ziet komen wandelen. De Charolais koeien, typisch voor deze streek, sjokken ook langs. We hebben voor u ligstoelen, een barbecue en een vuurschaal geplaatst. ‘s Avonds verwondert u zich ongetwijfeld over de sterrenpracht aan de hemel, onder het genot van hapjes van lokale producten en een lekker wijntje.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Gîte Aux Petits Bonheurs

Onze buitenruimte

image

Activiteiten in de buurt van ons vakantiehuis met zwembad in Bourgogne

Vanzelfsprekend trekt u er in uw vakantie ook op uit. Er is veel te doen op betrekkelijk korte afstand. Zo kunt u:

  • vissen,
  • golfen,
  • wandelen,
  • fietsen,
  • kajakken of kanoën

of u bezoekt

  • dierentuin,
  • attractiepark,
  • mozaïekmuseum,
  • Regionaal Natuurpark Morvan,
  • Vichy.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Boeken van vakantiehuis met zwembad in Bourgogne

Het vakantiehuis met zwembad in Bourgogne is geschikt voor vier personen. Heeft u een kleintje? Dan regelen wij een kinderledikantje, kinderstoel of babybadje voor u. U boekt onze gîte heel gemakkelijk online via de website. Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Laat het ons even weten!

Gîte Aux Petits Bonheurs, een comfortabel vrijstaand vakantiehuis in Frankrijk met zwembad.